Home Inspiratie2023 Over kano’s, boten en twijfel…

Over kano’s, boten en twijfel…

by Paul

‘Those who have one foot in the canoe, and one foot in the boat, are going to fall into the river.’ Aan deze Native American quote moet ik vaak aan denken of het nu gaat om zakelijke of persoonlijke dingen. Je denkt (zit daar niet een sleutel? daarover zo meer…) veilig te zijn, op zeker te gaan en dan gebeurt juist het tegenovergestelde. Handelen op basis van angst is vaak vragen om de manifestatie van hetgeen je juist bang voor bent. Eigenlijk is angst dus de beste raadgever, een soort van sleutelmoment. Achter je angsten ligt vaak de grootste bevrijding. Angst is voor mij iets van het hoofd, het denken. Niet van het voelen, wat is echt goed voor mij? Voor mij als in mijn essentie, wie ik in de kern echt ben. Ik wil mij daarom nog meer bekwamen in de kunst van het invoelen. Ook iets voor jou?

You may also like

Leave a Comment